Trainingen

Jeugd

Onze vereniging streeft ernaar dat jij als jeugdlid goed en met plezier leert tennissen. De trainer is verbonden aan tennisschool Maximum Tennis uit Molenhoek. Voor meer informatie over deze tennisschool kun je kijken op www.maximumtennis.nl

Sinds kort bieden wij onze jeugdleden een zogenaamd All-in-1 tennispakket aan. Informatie vind je in het document dat je onderaan deze pagina kunt downloaden. 

Overig informatie vind je in ons jeugdinformatieboekje. Dit kun je onderaan op deze pagina downloaden.

Senioren

Onze vereniging streeft ernaar dat alle leden, dus ook senioren, training kunnen volgen. Trainingen voor senioren worden ook verzorgd door tennisschool Maximum Tennis uit Molenhoek in samenwerking met tennisschool Joffe van der Heijden. Als je wilt trainen, meld je dan aan via de mail: [email protected] en vervolgens kan je je opgeven op de website www.maximumtennis.nl Wij willen graag zo snel mogelijk starten met lessen. We kennen in principe geen wachtlijsten!!

Een trainingscyclus bestaat uit 15 lessen (1 les per week van een uur). Er bestaan twee trainingscyclussen; een zomer- en een wintercyclus.

Omdat onze tennisvereniging all-weather banen heeft, kunnen wij bijna altijd trainen. Mocht het tijdens de traning heel hard gaan regenen, dan kan de trainer besluiten om in het paviljoen les te gaan geven.

Voor meer informatie kun je eventueel een mail sturen naar [email protected]Als je lid bent van onze vereniging kun je contactgegevens vinden in de ledenlijst door hier in te loggen.

 

Trainers en contactpersonen:

Kevin Jansen

Coördinator jeugd- en seniorentraining

via e-mail of telefoon [email protected] of 06-31072536

Robert van Ewijk

1e contactpersoon Maximum Tennis

zie website

Simeon Hol

Trainer Maximum Tennis

via e-mail [email protected]

Informatieboekje Jeugd versie 2020.pdf