Trainingen

Jeugd

Onze vereniging streeft ernaar dat jij als jeugdlid goed en met plezier leert tennissen. De trainer is verbonden aan tennisschool Simon Tennis uit Vught. Voor meer informatie over deze tennisschool of voor inschrijven voor de trainingen kun je kijken op https://www.simontennis.nl/locaties/detail/42/

Overige informatie vind je in ons jeugdinformatieboekje. Dit kun je onderaan op deze pagina downloaden.

 

Senioren

Onze vereniging streeft ernaar dat alle leden, dus ook senioren, training kunnen volgen. Trainingen voor senioren worden ook verzorgd door dezelfde tennisschool in samenwerking met tennisschool Joffe van der Heijden.

Als je wilt trainen, meld je dan aan via de mail: [email protected] en vervolgens kan je je opgeven op de website https://www.simontennis.nl/locaties/detail/42/ Wij willen graag zo snel mogelijk starten met lessen. We kennen in principe geen wachtlijsten! Een trainingscyclus bestaat uit 16 lessen (1 les per week van een uur). Er bestaan twee trainingscyclussen; een zomer- en een wintercyclus en de kosten voor een groep van 8 personen is €119,-.

Omdat onze tennisvereniging all-weather banen heeft, kunnen wij bijna altijd trainen. Mocht het tijdens de traning heel hard gaan regenen, dan kan de trainer besluiten om in het paviljoen les te gaan geven.

Voor meer informatie kun je eventueel een mail sturen naar [email protected] . 

 

Trainers en contactpersonen:

Kevin Jansen

Coördinator jeugd- en seniorentraining

via e-mail of telefoon [email protected]  of 06-31072536

Adri Landwier

1e contactpersoon Simon Tennis

[email protected] 

     

Informatieboekje Jeugd versie 2021.pdf