Trainingen

Jeugd

Onze vereniging streeft ernaar dat jij als jeugdlid goed en met plezier leert tennissen. De trainer is verbonden aan tennisschool Maximum Tennis uit Molenhoek. Voor meer informatie over deze tennisschool kun je kijken op www.maximumtennis.nl

Sinds kort bieden wij onze jeugdleden een zogenaamd All-in-1 tennispakket aan. Informatie vind je in het document dat je onderaan deze pagina kunt downloaden. 

Overig informatie vind je in ons jeugdinformatieboekje. Dit kun je onderaan op deze pagina downloaden.

Senioren

Onze vereniging streeft ernaar dat alle leden, dus ook senioren, training kunnen volgen. Trainingen voor senioren worden ook verzorgd door tennisschool Maximum Tennis uit Molenhoek. Als je wilt trainen, meld je dan aan via de website www.maximumtennis.nl Wij willen graag zo snel mogelijk te starten met lessen. We kennen in principe geen wachtlijsten!!

Een trainingscyclus bestaat uit 15-17 lessen (1 les per week van een uur). Er bestaan twee trainingscyclussen; een zomer- en een wintercyclus.

Omdat onze tennisvereniging all-weather banen heeft, kunnen wij bijna altijd trainen. Mocht het tijdens de traning heel hard gaan regenen, dan kan de trainer besluiten om in het paviljoen les te gaan geven.

Voor meer informatie kun je eventueel een mail sturen naar [email protected]Als je lid bent van onze vereniging kun je contactgegevens vinden in de ledenlijst door hier in te loggen.

Betrokkenen:

Kevin Jansen

Coördinator jeugd- en seniorentraining

via e-mail

Robert van Ewijk

1e contactpersoon Maximum Tennis

zie website

Simeon Hol

Trainer Maximum Tennis

E-mail [email protected]

Tennis All-in-1-pakket GH 2018 03 28.docx
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk