Introductiekaart

 
ATTENTIE:
Vanwege de Covid-19 en de vigerende maatregelen is het aanvragen van een "INTRODUCTIEKAART" momenteel NIET van toepassing. Dat betekent dat alleen leden van Graaf Herman op ons tennispark mogen spelen.
 
Het Bestuur,
oktober 2020.
 
WELLICHT is onderstaande procedure voor het verkrijgen van een introductiekaart in de toekomst weer mogelijk. Tezijnertijd volgt een nieuwsbericht op onze website.
 
Tijdelijk niet in werking:
Wilt u graag eens een balletje slaan met of tegen uw vriend, vriendin, buur, kennis of familie? Dan kunt u een introductiekaart kopen voor € 5,- per dag voor senioren. Junioren vanaf 13 jaar betalen € 2,50. De kaarten zijn verkrijgbaar tijdens openingsuren van het paviljoen. Met deze kaart mag u de hele dag gebruik maken van de banen, mits er geen toernooien/competitiewedstrijden zijn. Jeugdleden tot 13 jaar mogen dagelijks tot 19.00 uur gratis gebruikmaken van de baan mits er 1 jeugdlid met KNLTB-pas op de baan staat.
 
Uiteraard moeten er tenniskleding en tennisschoenen worden gedragen. Afhangen verplicht. En altijd dient men de regels van ons tennispark en paviljoen in acht te nemen.
 
Bel voor deze introductiekaarten naar ons paviljoen tel. 0485 - 314848. Dit nummer is beperkt beschikbaar. Leden kunnen ook terecht bij de ledenadministratie en/of het secretariaat.
 
Als je lid bent van onze vereniging kun je contactgegevens vinden in de ledenlijst door hier in te loggen.