Weer tennis op maandag en woensdag

02 mei 2020

Beste leden en ouders van juniorleden,

Het coronavirus heeft nog steeds grote invloed op ons dagelijks leven, maar enig optimisme is op zijn plaats. In de 1e week van mei gaat ons tennispark weer gedeeltelijk open, onder voorwaarden waarbij we de richtlijnen van de KNLTB volgen. In samenspraak met onze gemeente kan er vanaf woensdag 6 mei weer getennist worden door kinderen en jongeren tot en met 18 jaar.

Tennis op maandag en woensdag 
Op maandag kan er getennist worden van 18.00 tot 21.00 uur. Op woensdag is dat van 16.00 tot 21.00 uur. Woensdag zijn er ook trainingen voor de jeugd o.l.v. tennisschool Maximum. De deelnemers aan de training krijgen hierover nog een apart bericht. Op deze dagen zullen er toezichthouders aanwezig zijn, herkenbaar aan de gele hesjes.

Tennis onder voorwaarden 
De voorwaarden waaronder getennist mag worden, zijn streng maar we kennen ze allemaal inmiddels wel. Extra aandacht gevraagd voor:

a.    Bij aankomst op ons tennispark de handen desinfecteren met gel.
b.    Je drinkt uit je eigen flesje.
c.    Je kunt naar de toilet aan de buitenkant van ons kleedgebouw.
d.    Je wast je handen regelmatig en vanzelfsprekend na toiletgebruik.
e.    Je vertrekt van het tennispark als je klaar bent met tennissen.
f.     Jongeren van 13 t/m 18 jaar moeten anderhalve meter afstand tot elkaar houden. 
g.    Op het park staat duidelijk aangegeven in het PROTOCOL wat wel en niet mag.

Verder dien je de instructies van de toezichthouder op te volgen. Je ouders mogen niet het tennispark op. Bij de trainingen is de trainer de verantwoordelijke persoon.

Toezichthouders
Er heeft zich een aantal leden aangemeld, maar we zoeken nog wa meer toezichthouders voor enkele maandagen en woensdagen. Geef je hiervoor s.v.p. op. Het gaat om een dagdeel van 2 tot 3 uur. We willen graag de hele maand mei inplannen en merken gaandeweg wel hoe het loopt. Als onze senioren de jeugd een beetje op weg helpen, zetten we een goede stap naar het “normale”.

Tot slot
Meer informatie lees je op internet: https://corona.knltb.nl/  en ook op onze verenigingswebsite www.tvgraafherman.nl  Voor veelgestelde vragen verwijzen wij je naar de website van de KNLTB. Het bestuur is bereikbaar via e-mail [email protected]  

BIJLAGE: Poster Corona met richtlijnen voor tennis.

Het bestuur van TV Graaf Herman
“SAMEN gaan we winnen van CORONA”
1 mei 2020  

 

 

TVGH Poster Corona Graaf Herman a3.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk