Update Corona: Publiek welkom, maar ZITTEN op het terras èn op anderhalve meter.

15 juli 2021

 BESTE LEDEN,

Dat betekent dat vanaf zaterdag 10 juli het publiek welkom blijft bij wedstrijden en trainingen, maar alleen met een vaste zitplaats. Ook de horeca op sportlocaties mag onder voorwaarden open blijven, maar tot uiterlijk middernacht.

Voor ons tennissers, is dit nauwelijks van invloed, want het blijft mogelijk om deze zomer officiële toernooien en wedstrijden tegen spelers van andere verenigingen te spelen. Toeschouwers blijven welkom, wel moeten ze een vaste zitplaats hebben en 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Ouders mogen dus blijven kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis kunnen wedstrijden bezoeken.

Betreft de clubhuizen op sportlocaties, er geldt een vaste uiterste sluitingstijd van middernacht. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1,5 meter afstand. Dat betekent dat tafels en stoelen ver genoeg van elkaar af moeten staan. Registratie en checkgesprek blijven verplicht. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden. Luide muziek en entertainment is verboden.

De details van deze maatregelen en versoepelingen vind je op de website van de KNLTB en ook op www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws. Op vrijdag 13 augustus volgt er weer nieuws.

Veel tennisplezier !

Het Graaf Herman Corona Mgt Team,
E-mail [email protected]
14 juli 2021 

 

Nieuwscategorieën