Update Corona maatregelen per dinsdag 2 februari

08 februari 2021

Beste leden en ouders van junioren,  

Het kabinet heeft besloten dat de actuele “lockdown” wordt verlengd met 3 weken om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het coronavirus te verminderen. De maatregelen gelden tenminste t/m dinsdag 2 maart. Ook de avondklok is gewijzigd en blijft van kracht t/m dinsdagnacht 2 maart.

Op dinsdag 23 februari maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 2 maart.

Dit betekent dat onze kantine gesloten blijft, tenniswedstrijden verboden zijn en we alleen mogen enkelen. Husselen op maandag en donderdag evenals de Regeling Bloktijden op dinsdag en woensdag komen te vervallen. Voor de jeugd en trainingen gelden uitzonderingen. Informeer bij je trainer.

Scenario's Voorjaarscompetitie
Tennisliefhebbers kijken uit naar de Voorjaarscompetitie, de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. Meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven, het animo om competitie te spelen is groot. De KNLTB doet er dan ook alles aan om competitie spelen mogelijk te maken, uiteraard veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen. Met de huidige lockdown en de onzekerheid over de situatie in april kijkt de KNLTB naar verschillende scenario’s voor de start van de competitie.

Zo worden er nu indeling gemaakt, waarbij de reisbewegingen zoveel mogelijk worden beperkt. Het uitgangspunt hierbij is poules van 8 teams (7 speeldagen). Op vrijdagavond wordt om de week in poules van 6 teams (2x 5 speeldagen) gespeeld, 10 vrijdagen achterelkaar. Lees hierover meer op de website van de KNLTB.  

Het Graaf Herman Corona Mgt Team,
E-mail [email protected]
11 februari 2021

 

 

Nieuwscategorieën