Uitnodiging voor Algemene Leden Vergadering 2019

21 maart 2019

Beste senioren en junioren (alsmede ouders van junioren),

Hierbij de uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van TV Graaf Herman die gehouden zal worden op:

Datum:             Donderdag 4 april 2019
Aanvang:          20.15 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Locatie:             Paviljoen TV Graaf Herman

Het belooft een interessante vergadering te worden, waarbij de voorzitter de leden aan de hand van een powerpoint-presentatie door de agendapunten leidt. Kijk in de bijlage voor de agenda.

Verder vraagt het bestuur aandacht voor de vacatures, zowel in bestuur als in commissies. We zijn met minder leden dan in 10 jaar tijd, dus moeten we met zijn allen de schouders eronder zetten. De vereniging doet een dringend beroep op alle senioren om hun steentje bij te dragen.

Terzake. Er wordt een presentielijst bijgehouden. Er wordt een stemronde gehouden. Alle senioren hebben stemrecht. Vragen voor de rondvraag kunnen worden ingediend in de pauze. Meer informatie is op onze website www.tvgraafherman.nl te vinden.

P.S. Vanaf 19.30 uur is er nog een mogelijkheid de nieuwe ledenpas af te halen, waarbij je handtekening wordt gevraagd voor bekendheid met het reglement AVG Privacy-verklaring. 

Het bestuur van TV Graaf Herman,
e-mailadres [email protected]
maart 2019


ALV 2019 Convocatie & Agenda

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk