Uitnodiging deelname Grand Slam toernooi

03 juli 2019

Beste leden van Play Back, Graaf Herman, de Zoetsmeer en Fair Play,

Na de succesvol verlopen jubileumeditie van afgelopen jaar zijn wij als toernooicommissie weer begonnen met de voorbereidingen op de 2019 editie! Dit jaar duurt het toernooi 2 weken (in tegenstelling tot voorgaande jaren). Speeldata ZATERDAG 14 SEPTEMBER T/M ZONDAG 29 SEPTEMBER 2019.

Hierbij zullen we vaker gebruik maken van het spelen op 2 parken tegelijk. KNLTB leden die lid zijn van de 4 genoemde tennisverenigingen mogen meedoen met het toernooi. Het is een rating-toernooi en zal worden gespeeld in zowel dames en heren enkel, dubbel en gemengd dubbel. Ook dit jaar is er een speciale categorie voor de wat oudere leden vanaf 55 jaar en ook de oudere jeugd mag zich inschrijven.

De inschrijving verloopt zoals gebruikelijk via  www.toernooi.nl (1). Zodra het toernooi beschikbaar is voor inschrijving dan horen jullie dat via e-mail en social media. Zoek ons op Facebook (2).

Wij hopen weer op veel deelnemers aan dit fantastische toernooi en natuurlijk heel veel supporters om de deelnemers aan te moedigen en ook om een lekker hapje en drankje te nuttigen in een van de gezellige clubhuizen. 

Met sportieve groet, Grand Slam Commissie BE-CU-HA-VI. Coördinatoren TV Graaf Herman: Theo Driessen, Eveline Bouquiet en David Solez.  

Klik op de links:
[1] http://www.toernooi.nl
[2] https://www.facebook.com/Grand-Slam-commissie-Be_Cu_Ha_Vi-664010007299330/      

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk