TVGH Inschrijven Najaarscompetitie 2020

09 juni 2020

Beste leden,  

We mogen weer tennissen. Een eerste stap op weg naar "normaal". Niets gaat zoals we gewend zijn, we passen onze leefstijl aan en houden ons aan de maatregelen in de anderhalvemetersamenleving om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. De Voorjaarscompetitie (jeugd en senioren) is in verband met de maatregelen verplaatst naar het najaar. Daarover heb ik al eerder gemaild. Deze competitie noemen we: KNLTB Competitie 2020. Hieronder vallen de Kia Tenniskids competitie, de junioren- en de seniorencompetities.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario's klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit? We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. Het competitieaanbod in het najaar is gelijk aan die van het voorjaar van 2020. De teams die zich eerder hadden opgegeven voor de competitie in het voorjaar 2020 zijn door mij al gemaild met de vraag of zij willen deelnemen aan de KNLTB competitie 2020.  Maar wellicht zijn er nog leden die zich als team willen inschrijven voor deze competitie.  Dat is dus mogelijk. In het bijgevoegde opgaveformulier staat het competitieaanbod.  Men kan zich dus opgeven als team voor een competitiesoort. Doe dit voor 14 juni a.s.   

Vul het formulier in en stuur dit volledig ingevuld retour. Een team moet altijd uit minimaal 6 leden bestaan. 

De speeldata vallen in de weken 37-38-39-40-41-42-43 met als reserve de weken 44-45-46. Zie voor de exacte speeldata de website van de KNLTB.

Of dit ook definitief gaat gebeuren is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus.

Sportieve en vriendelijke groeten, Verenigingscompetitieleider TV Graaf Herman Frank ten Broeke,
email:       [email protected]
telefoon:  06-22207683
8 juni 2020  

 

TVGH Inschrijfformulier Najaarscompetitie 2020.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk