Tennis en Coronavirus (deel 2)

18 maart 2020

Beste leden,

Betreft het coronavirus volgt onze vereniging het beleid van de KNLTB. Na de eerste melding van 11 maart is per 15 maart een strengere maatregel aangekondigd. Jullie hebben inmiddels een e-mail gekregen.

Nieuwe maatregelen

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in per 15 maart en gelden t/m 6 april. De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen.

Dat betekent

Dat ons park op slot is gegaan en niet toegankelijk is. Alleen het hoogstnodige onderhoud zal plaatsvinden. Zo komt ook de Algemene Ledenvergadering te vervallen die was vastgesteld op de laatste donderdag van maart. Het bestuur was in volle voorbereiding. De datum is tot nader order uitgesteld. Jullie worden t.z.t. tijdig geïnformeerd. Ook de consequenties voor de voorjaarscompetities en ons Open Toernooi zijn nog niet in kaart gebracht. Het heeft de volle aandacht van het bestuur.

Vragen

Voor vragen omtrent toernooien en competitie verwijzen we je het best naar de veelgestelde vragen op de website van de KNLTB.  

Het bestuur van TV Graaf Herman
18 maart 2020  

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk