Nieuwsbericht: Koffietennis, Sjors Sportief en Gratis Proefles

27 april 2021

Koffietennis

Na een succesvolle start vorig jaar van het koffietennis biedt TV Graaf Herman ook dit jaar opnieuw het “koffietennis” aan. Het gaat hierbij om 10 tennislessen op 6, 13, 20 juni. 4 en 11 juli. Voor de tweede helft beginnen de trainingen weer op 29 augustus, 5, 12, 19, 26 september. Er wordt getraind op zondag morgen tussen 10-00 en 11.00 uur. Zie voor meer informatie de bijgevoegde flyer en onze website. Kom erbij en doe mee. Wij kunnen je beloven dat het hartikke leuk gaat worden. Aanmelden kan via: https://www.tvgraafherman.nl/lid-worden

Sjors Sportief

Ook dit jaar heeft TV Graaf Herman zich aangemeld bij Sjors Sportief. Via dit initiatief kunnen jonge mensen zich aanmelden om kennis te maken met diverse sporten. Dus ken of heb je kinderen die nog op zoek zijn naar een leuke sport, laat ze zich dan aanmelden via Sjors Sportief. We hebben al 2 vrijdagen in de maand mei vastgelegd. Dit is op 21 en 28 mei tussen 15.00-16.00 uur. Kinderen kunnen voor een uur  gratis een tennisles volgen. Ga naar https://www.sjorssportief.nl/activiteit/172888/tennis om jezelf in te schrijven.

Gratis proefles

Sinds kort werken wij samen met SimonTENNIS https://simontennis.nl/  Zij hebben aangeboden om een aantal gratis tennislessen aan te bieden. Dit is op woensdagen tussen 20.40-21.30 uur. Dit geldt voor onze eigen leden maar ook voor mensen die jullie kennen die kennis willen maken met tennis. Dus meldt je snel om deze gratis les te willen volgen. Indien er veel aanmeldingen zijn worden er meerdere groepen van 8 personen gemaakt, wie het eerst komt wie het eerst maalt.  

Aanmelden en voor vragen: [email protected]  

Met sportieve groet,
Het bestuur van TV Graaf Herman
April 2021

 

Nieuwsbrief April 2021.pdf

Nieuwscategorieën