Corona-update: sportkantines open vanaf 1 juli

30 juni 2020

Beste leden en ouders van juniorleden,  

Algemeen Ons kabinet heeft aangekondigd dat vanaf woensdag 1 juli de sportkantines mogen worden opengesteld. Dat is goed nieuws voor ons allemaal. Om dit in goede banen te leiden hebben we op ons tennispark een routeplan gemaakt. Iedereen dient  zich hieraan te houden.

Openstelling paviljoen Vanaf 1 juli is het paviljoen geopend op vaste tijden. Wil je hierover meer informatie, stuur dan een mail aan [email protected] Als het paviljoen is geopend, zijn er 1 of meerdere bardienstmedewerkers aanwezig. Tijdens de bardienst is het niemand anders toegestaan achter de bar te komen.

Iets bestellen, afhalen, betalen en terug brengen Als je iets bestelt aan de bar is hiervoor een afhaalpunt ingericht. Het betalen van je bestelling kan alleen per pin.  Tijdens het nuttigen van je consumptie(s) dien je plaats te nemen aan de daarvoor ingerichte plekken. Voordat je naar huis gaat wordt je verzocht  de lege glazen terug te brengen naar het innamepunt bij de bar. Laat tevens de gebruikte tafel schoon en opgeruimd achter.

Toiletbezoek Wil je gebruik maken van het toilet dan kan dit. Belangrijke voorwaarden zijn dat je voor en na het toiletbezoek goed je handen wast. Laat het toilet schoon achter.

Overige zaken en regelgeving Ook willen wij iedereen vragen zich op de hoogte te stellen van de regelgeving. Ga hiervoor naar de website www.corona.knltb.nl.

Tot slot Wij vragen aan iedereen  op het tennispark goed en respectvol met elkaar om te gaan. Als iemand anders zich niet houdt aan de afspraken zeg daar dan wat van. Je mag ook het bestuur hierover inlichten. Het bestuur is bereikbaar via e-mail [email protected]  

Het bestuur van TV Graaf Herman
"SAMEN gaan we winnen van CORONA”
27 juni 2020

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk