Clubkampioenschappen 2020

13 februari 2020

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN - 12 T/M 15 MAART 2020  

De jaarlijkse clubkampioenschappen staan weer voor de deur! Volgende maand kunnen we weer tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel van clubkampioen! Er wordt gespeeld in de categorieën: DE, HE, DD, HD en GD. De toernooicommissie zorgt voor de beste indeling per categorie. Deelname aan de clubkampioenschappen zijn dit jaar bij je jaarabonnement van Graaf Herman inbegrepen ! Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

GEZELLIGHEID EN SPORTIVITEIT STAAN VOOROP !

De clubkampioenschappen worden gespeeld van donderdag t/m zondag. Geen al te grote belasting in drukke agenda’s. Voor de competitieteams zijn de clubkampioenschappen de ideale voorbereiding op de voorjaarscompetitie. In wedstrijdverband speel je met en tegen elkaar.

Er wordt op de finaledag gestreden om de plekken 1, 2 en 3. Dus er wordt dan een grote en een kleine finale gespeeld.

Voor de seniorenleden bestaat de mogelijkheid om op donderdag en vrijdag ook overdag te spelen. Dit kan alleen bij voldoende deelname. Deze wedstrijden worden op eigen gelegenheid gespeeld. Er zal overdag geen toernooicommissie aanwezig zijn. De uitslagen dienen ’s-avonds te worden doorgegeven. Geef bij je inschrijving aan of je hier gebruik van wilt maken.

 Doe mee!! En schrijf je direct in via toernooi.nl! (https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=A458F9EC-BB38-4B23-8BC0-F99A36497832)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk