Afgelasting OPEN Toernooi

17 mei 2020

Beste leden,  

Iedereen mag weer de baan op. Dat was goed nieuws. Het kabinet kondigde vorige week aan dat buiten sporten ook voor volwassenen van 19 jaar en ouder vanaf 11 mei weer is toegestaan. Jeugd en volwassenen mogen dus weer tennissen onder bepaalde voorwaarden, in een training of vrij spelen door vooraf een baan te reserveren.  

Wedstrijden zijn nog niet toegestaan. Officiële wedstrijden mogen niet plaatsvinden tot 1 september is de boodschap van het kabinet. Door de grote hoeveelheid verplaatsingen, de toestroom van publiek en de drukte bij deze evenementen kan de verspreiding van het coronavirus weer toenemen. Dat willen we met z’n alle voorkomen, gezondheid staat voorop. 

De KNLTB heeft daarom besloten alle Open Toernooien tot en met 2 augustus te annuleren (week 31). Door deze maatregel vervalt dit jaar ons Open Toernooi. Helaas . . . erg jammer voor de vele deelnemers en onze nieuwe hoofdsponsor Infrascoop Cuijk.  

We zien iedereen graag terug op de tennisbanen! Nu nog met alle bijzondere maatregelen, maar straks hopelijk weer als vanouds!

De toernooicommissie van TV Graaf Herman,
mede namens het Bestuur,
“SAMEN trekken wij ten strijde tegen CORONA”
16 mei 2020  

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk