Coronanieuws en actualiteiten

Beste leden,

Het coronavirus heeft nog steeds grote invloed op ons dagelijks leven, maar we maken weer enkele stappen op weg naar het "normale". Het kabinet en RIVM hebben inmiddels een aantal versoepelingen aangekondigd. Ons tennispark is nu gedeeltelijk open, onder voorwaarden waarbij we de richtlijnen van de KNLTB volgen.

De routekaart die onze vereniging volgt, wordt bepaald door de het bestuur opgestelde protocollen die onze gemeente toetst. Na overleg met de gemeente hebben we wederom goedkeuring voor de volgende stap, waarbij dubbelen en mixen is toegestaan. Het tennispark is zo goed mogelijk ingericht, volg de aanwijzingen.

Lees het laatste nieuwsbericht over Corona (29 mei) op de website bij Nieuws. In de bijlagen vind je het actuele protocol en andere gerelateerde documenten. Neem er kennis van.

Meer informatie lees je op internet: https://corona.knltb.nl/  en ook op onze verenigingswebsite www.tvgraafherman.nl  Voor veel gestelde vragen verwijzen wij je naar de website van de KNLTB.
Het bestuur is bereikbaar via e-mail [email protected] en onze voorzitter Sjon van Kruijsbergen via telefoonnr. 06 – 1094 2505. 

Het bestuur van TV Graaf Herman
“SAMEN gaan we winnen van CORONA”
29 mei 2020

Bijlagen:
a. Tennis poster.
b. Corona protocollen: voor jeugd, voor 19plus en voor husselen.
c. Protocol Verantwoord Sporten.
d. Aanvullende richtlijnen van 9 mei.
e. Aanvullende richtlijnen tennis en padel van 25 mei.

 

 

 

 

9MEI Protocol verantwoord sporten.pdf 9MEI aanvullende-richtlijnen-verantwoord-tennissen-en-padellen.pdf 9MEI poster tennis.pdf TVGH Corona Protocollen 13 mei 2020.pdf 25MEI aanvullende-richtlijnen-tennis-en-padel.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 314 848

TV Graaf Herman

Jutta van Nassaulaan 7a
5431 GV Cuijk