Coronanieuws en actualiteiten

Beste leden,

Het coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijks leven en ook onze tennisvereniging heeft te maken met maatregelen. Maatregelen die betrekking hebben op het spelen op de banen buiten, maar ook regels die we in acht moeten nemen als we op het tennispark aankomen en vertrekken en van de kantine of terras gebruik maken.

Het kabinet en RIVM melden ons met regelmaat de plannen en maatregelen ter bestrijding van het virus. Wij als bestuur van Graaf Herman volgen die maatregelen nauwgezet en volgen de adviezen en richtlijnen van de KNLTB en overkoepelende sportbonden.

De routekaart die onze vereniging volgt, wordt bepaald door de opgestelde protocollen van het bestuur die onze gemeente toetst. Na overleg met de gemeente krijgen we de goedkeuring en voeren we zo'n protocol uit. Daarbij hebben we de hulp en medewerking nodig van alle leden. Volg de aanwijzingen op, gebruik je gezonde verstand en neem je verantwoordelijkheid.

Lees het laatste nieuwsbericht over Corona op de website bij Nieuws. In de bijlagen vind je het actuele protocol en andere gerelateerde documenten. Neem er kennis van.

Meer informatie lees je op internet: https://corona.knltb.nl/  en ook op onze verenigingswebsite www.tvgraafherman.nl  Voor veel gestelde vragen verwijzen wij je naar de website van de KNLTB.

Het bestuur is bereikbaar via e-mail [email protected] en onze voorzitter Sjon van Kruijsbergen via telefoonnr. 06 – 1094 2505. 

Het bestuur van TV Graaf Herman
28 september 2021

 

Bijlagen:
a. Tennis poster.
b. Corona protocollen: voor jeugd, voor 19plus en voor husselen.
c. Protocol Verantwoord Sporten.
d. Aanvullende richtlijnen tennissen en padellen van maart 2021.
e. Tips Horeca en Coronatoegangsbewijs

De laatste 5 nieuwsberichten over Corona:
28 september Anderhalve meter vervalt en toegangsbewijs voor de kantine verplicht.
15 juli  Publiek welkom, maar ZITTEN op het terras èn op anderhalve meter.
20 juni Nederland zet grote stap: bijna alles kan op anderhalve meter.
14 mei Nieuwe versoepelingen waaronder "Terrassen weer open".
28 april De avondklok van 22.00 - 04.30 uur vervalt.

<einde>

 

 

 

9MEI Protocol verantwoord sporten.pdf TVGH Corona Protocollen 13 mei 2020.pdf 17 APR 2021 KNLTB Poster.jpg 17 APR 2021 Sport-Specifieke-Richtlijnen Tennis.pdf 25 SEPT 2021 tips-horeca-en-coronatoegangsbewijs.pdf